Anastasija Ražnatović je odlučila započeti novo poglavlje u svom životu početkom godine. Zbog ljubavi prema nogometašu Nemanji Gudelju, preselila se u Španjolsku, gdje on već nekoliko godina igra za reprezentaciju. Iako je čeznula posjetiti svoj voljeni rodni grad Beograd, morala je pričekati dobivanje boravišne vize prije nego što je to mogla učiniti. Kada je napokon završio birokratski proces, nije gubila vrijeme i uzbuđeno se ukrcala na prvi slobodan let kako bi se ponovno sastala sa svojom majkom, poznatom pjevačicom Cecom.

Unatoč njihovom razdvajanju od obitelji, njihova veza je rasla, a nova glazbena senzacija ih je ujedinila. Međutim, njihova sreća je narušena kada je Anastasija doživjela katastrofalan pobačaj u petom mjesecu trudnoće. Ova bolna tragedija natjerala ju je da se povuče s društvenih mreža, a utjehu je potražila u srpskim manastirima, uz podršku voljenog partnera Nemanje.

Otkrili su duboki mir u svojim duhovnim težnjama, što ih je potaknulo da provode ljeto na popularnim odredištima poput Ibize i Saint Tropeza. Međutim, ljeto za Nemanju je pri kraju jer se priprema za novu nogometnu sezonu. S druge strane, Anastasija želi produžiti uživanje u toplim danima i odlučuje posjetiti Cipar, mjesto s posebnim značenjem za nju.

Dok Veljko i Bogdana Ražnatović već nekoliko dana borave na Kipru i aktivno dijele svoje trenutke na društvenim mrežama, Anastasija je otišla na odmor bez Nemanje. Iako nije jasno hoće li se Nemanja kasnije pridružiti obitelji na ovom putovanju, jasno je da Anastasija uživa u vremenu provedenom s rodbinom, bratom Veljkom i prijateljicom Bogdanom, te cijeni priliku da se ponovno poveže sa svojom obitelji.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here