Sin najpopularnije folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović , Veljko Ražnatović , nedavno je postao otac po drugi put. Naime , prije skoro dva mjeseca , njegova supruga Bogdana je na svijet donijela njihovog drugog sina , kojem su roditelji dali ime Krstan . Veljko je važio za najpoželjnijeg neženju u Srbiji , a sada je pravi porodičan čovjek koji se brine za svoju porodicu , i ništa mu nije strano , pa se tako većinom on i brine o malenom Krstanu , hrani ga , presvalači i kupa , do se njegova supruga oporavlja od carskog reza.

 

 

Nedavno je za domaće medije Veljko otvorio dušu , te ispričao kako je još kao mladić doživio saobraćajnu nesreću na Kipru. Naime , ta saobraćajna nesreća se dogodila malo prije Veljkovog polaska u školu , odnosno nakon ljetnog raspusta , a tada e imao samo 14.5 godina.

 

 

-Pao sam sa motora u Kipru , prije neg sam krenuo u školu . Prvih šest mjeseci škole sam bio invald . Samo sam gledao kako ću ruku aktivirati . Imao sam 80 metalnih heftalica u ramenu – Ispričao je Veljko pružajući ruku koju je tada povrijedio.
Veljko je ispričao da je sa kumom pao sa motora , te da je njega udario Land Rover u glavu , a branik ga je isjekao i napravio ozbiljan rez debljine 2mm od glavne vene , Čudno je da je ostao živ kakve je povrede imao.Priznao je da mu je i dio uha otpao , ali su ga ponovo prišili , te on danas ne osjeća da dio uga. Veljko je ispričao da je neposredno nakon nezgode se probudio u lokvi krvi na podu , ali je vrlo brzo izgubi svijest , i sledeće čega se sjeća je to da se probudio operisan.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here