Jedna od najpoznatijih pjevačica na našim prostorima je svakako Goca Tržan. Ona je osim po svom dobrom vokalu , javnosti poznata i po oštrom jeziku , odnosno uvijek kaže ono što misli bez da to “upakuje”. Kada je u pitanju njen privatni život, javnost je upoznala da je Goca bila ubraku sa Ivanom Marinkovićem, koju je javnost upoznala u rijalitiju Parovi, a koji je u istom tom rijalitiju napravio dijete Miljanija Kulića.

 

 

Naime, također je poznato da Ivan ne želi da ima kakav kontakt sa malenim Željkom, a kada je u pitanju kćerka koju ima sa Gocom, ona ne želi da ima kakav kontakt s njim. Njihova kćerka je već drasla djevojka , i ide u srednju školu , pa je Goca jedne prilike izjavila kako je vrijeme brzo prošlo , te ko da je jučer spremala za polazak u prvi razred , a ona već ide u srednju školu i veika je djevojka, te sada pričaju o momcima, io tome koji će fakultet upisati, iako do toga ima još tri godine.

 

 

Gocina kćerka Lena pohađa gimnaziju na Petlovom brdu, te uživa u druženju sa svojim prijateljima, a posebno razvija i interes za modu, a to je naslijedila od Goce, koja ima prepoznatljiv stil, a nikada nije tražila pomoć modnog stila, a poznato je da se Goca i sama šminka, te kada putuje van granica Srbije uvijek nađe neki brendirani komad garderobe, za sebe i svoju kćerku. Goca je u jednom interviju saznala da Lena češće posuđuje stvari iz njenog ormara. Nedavno su se majka i kćerka pojavile na jednom događaju, na kojem su pokazale svoj stil, te su bile slično obučene. Obje su obukle kratke suknje koje su im odlično pristajale.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here