U današnjem članku Vam donosimo jednu veoma nevjerovatnu priču. Naime riječ je o jednom čovjeku po imenu Nenad Stanić , koji je u medijima ispričao svoju jedinstvenu priču. Naime , Nenad je od svog oca naslijedio imanje u naselju Atenica kod Čačka i kada je otišao da ga obiđe uživo , on je doživio pravi šok, kada je vidio da se na njegovoj zemlji nalazi groblje.

 

 

Naime , tada je on krenuo da se raspituje , došao d informacija da su neki nepoznati ljudi prodavali parcele za grobna mjesta na njegovom imanju i prije toga su koristili lažne ugovore , te ljudima davali i razne priznanice za kupljenjo grobno mjesto. Nenad e za medije ispričao da je tu nekada bio vinograd , a danas s tu nalazi nekoliko grobova , od kojih je prvi iskopan 2019.godine.

 

 

Nenad je uspio da sazna ko su prevareni građani i došao je do njih , a oni su mu pokazali uplatnice na kojima stoji da su grobno mjesto platili dvije hilade eura . Nenad je slučaj prijavio nadležnim službama, te su on i brat izveli i giometar, i nadaju se da će se slučaj riješiti na sudu u Čačku , ako ne bude riješen , on je spreman da ide dalje , jer je to njegova zemlja i neće dopustiti da se neko bogati na osnovu prevare i njegove zemlje. Nenad ističe da ne krivi ljude koji su kupovali ova grobna mjesta , jer su i oni prevareni , i smatra da pokojnici treba da imaju svoj vječni mir , ali nie uredu da to bude na njegovj zemlji i još na ovako prevaren način.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here