Najpoznatija pjevačica a našim prostorima je svakako Lepa Brena , koja je svojevremeno za vrijeme Jugoslavije , harala muzičkom scenom . Naime , renin izgled kao da odolijeva vremenu koje protiče , tako da Brena danas izgleda jednako lijepo kako je bila i na početku njene karijere. S druge strane , njena snaha Aleksandra Prijović je u usponu svoje karijere pjevačice , i već je prikupila popriličan broj obožavatelja , te postala izuzetno popularna.

 

 

Pjesme Aleksandre Prijović su dobro prihvaćenje , i skoro svaku kou snimi u kratkom vremenskom roku postane veliki hit. Iako su Aleksandra i Lepa Brena u istom poslovnom svijetu , mnogi nagađaju da je njihov odnos u privatnom životu zategnut . Međutim , uprkos mnogim nagađanjima , snaha i svekrav imaju dobar odnos , koji je pun poštovanja i razumijevanja sa obje strane .

 

 

Naime , poznato je da Lepa Brena , veliki naglasak stavlja na njegovanje porodičnih odnosa . Ona Aleksandru obasipa jednako količinom ljubavi i brige , kao i svoju porodicu . S obzirom da joj je veoma žao što nema kćeku , snahu je prihvatila dobro i ponaša se prema njoj kao prema sopstvenoj kćerki . Prijovićka se veoma dobro uklopila u njihovu porodicu , i uzvraća veliko poštovanje koje dobija od Živojinovića. Aleksandra je tokom gostovana kod Ognjena Amidžića istakla kako je Brena jedna brižna i svjesna osoba , bilo da je pitanje slavlje povodom rođendana ili praznika , pjevačia od Brene na poklon dobije čaape . Mlada pjevačica je kroz osmijeh naglasila da iza Breninog poklona soji njena briga da njena porodica bude dobro , te da ne postoji nikakva skrivena namjera. epa Brena će biti i podška Aleksandri na njenom velikom debitanskom koncertu , koji će se održati u septembru.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here