Blistavi snimak iz 2006. godine koji je ponovno postao viralan na velikim društvenim mrežama prije nekoliko godina, potvrđuje da su Jelena Karleuša i Duško Tošić bili sudbinski povezani od samog početka. Njihova ljubavna priča započela je prije 15 godina, kada je Duško upustio u odlučnu potragu za Jeleninom naklonošću.

On joj je poslao srdačne poruke, očaravajuće cvjetove i primamljive pozivnice za večere, no samo jedan gest uspio je privući njezinu pažnju i osvojiti njeno srce. Nakon dvije godine udvaranja, njihova ljubav je krunisana svetim brakom, koji je donio radost dolaska njihovih dvije prelijepe kćeri. Njihovo zajedničko putovanje služi kao svjedočanstvo nepokolebljive snage ljubavi, koja pobjeđuje svaku prepreku na putu.

Inspirirana njegovom neumornom posvećenošću, Jelena je često putovala u čarobnu zemlju Francusku, gdje je njen voljeni Duško pokazivao svoje sportske vještine. Strpljivo je ukrašavala tribine nepokolebljenom podrškom dok je svjedočila njegovim neustrašivim osvajanjima terena. Čak i put do Beograda, kako bi se srela sa poznatom muzičkom zvijezdom, bio je za njega jednostavan zadatak. Obično sam ja bila ta koja je donosila odluke u vezi mojih romantičnih partnera. Međutim, u slučaju Duška, on je preuzeo inicijativu i uporno birao mene.

Nakon prekida osmomjesečne veze s beogradskim biznismenom Vladanom Marićem, Jelenu Karleušu je osvojio šarm Duška Tošića, a mediji su tada izvijestili da je fudbaler bio iznimno pažljiv prema njoj, pozivajući je na večere i slao poruke i cvijeće direktno na njen kućni prag u Bežaniji. Par je ubrzo postao nerazdvojan, provodeći svo svoje slobodno vrijeme zajedno, a Jelena često posjećuje Duška u Montpellieru u Francuskoj, gdje je tada igrao.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here