Tatjana Bjegović je svoju priču započela otvorenim priznanjem da se udala iz praktičnih razloga, a ne iz strasti ili želje za osnivanjem obitelji. Vjerovala je da će brak u uglednoj obitelji donijeti sreću i da će pronaći zadovoljstvo sa suprugom. Međutim, nije ni slutila kakvu će tragičnu sudbinu doživjeti unutar tih zidova. Njena sudbina je postala prava noćna mora kada je svekar podvrgao brutalnom seksualnom zlostavljanju, a njen suprug, nevjerojatno, nije reagirao niti je pokušao zaštititi. Nažalost, Tatjana je proživjela mnoga poniženja u braku, a u početku se sramila govoriti o tome.

Nakon što je prekinula šutnju, povjerila se susjedi o traumatičnom događaju koji joj se dogodio. Tada je saznala za šokantno otkriće – prva supruga njenog supruga je također pretrpjela istu traumu i pobjegla iz njihove obitelji. Iako je njen suprug kasnije priznao taj fakt, Tatjana odlučno tvrdi da nikada neće javno govoriti o bolesti svog supruga, posebno zbog dvoje djece koje imaju.

Tatjana je otkrila da je prvi suprug bio pasivan i nije se suprotstavljao svojoj obitelji. Njen drugi suprug ju je podržavao u početku, ali je kasnije postao manipulativan i izazvao je mnoge financijske teškoće. Nakon razvoda, Tatjana je upoznala Šapčanina, a njihova veza je također bila obilježena teškoćama. Šapčanin ju je spriječio da pronađe posao u Beogradu i manipulirao je situacijom kako bi je držao ovisnom o sebi. Njen drugi suprug je pokušao izvršiti samoubojstvo pred njihovom kćerkom.

Cijela Tatjanina priča svjedoči o teškoćama s kojima se suočavaju mnoge žene, ovisno o kontekstu zlostavljanja i manipulacije. Koliko god se priča da su danas svi ravnopravni i dalje su žene ugrožene htjeli mi to priznati ili ne.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here