Otkrića o odnosu Indire Radić i njenog partnera Gorana Kurtume potresla su javnost. Prema prijašnjim medijskim izvještajima, Goran je prekinuo devetogodišnji brak s Vesnom i ostavio svoju djecu kako bi započeo ljubavnu vezu s poznatom pjevačicom. Unatoč kontroverzama i osudama drugih ljudi, Indira i Goran su se čvrsto držali jedno drugog i planirali vjenčanje nakon Goranovog razvoda.

Indira je javno izjavila da je Goranov razvod u tijeku i očekuje se da će on biti okončan u narednim mjesecima. Nakon toga, par je namjeravao vjenčati se u intimnoj ceremoniji s užom obitelji. Indira je planirala preseliti se u Sjedinjene Američke Države, gdje Goran posjeduje tvrtku, kako bi započela novi život s njim.

Međutim, Vesna, Goranova bivša supruga, otkrila je šokantne detalje o dinamici u braku Indire i Gorana. Ona je iznijela tvrdnje da su Indira i Goran provodili vrijeme zajedno u hotelima u Americi dok je Vesna bila u bolnici zbog operacija vezanih uz tumor na maternici. Vesna je priložila račune kao dokaz, tvrdeći da je Goran podmirio te troškove. Također je izjavila da je Goran često vraćao kući s tragovima ozljeda i ugriza, iznenađujući Vesnu jer ona kao njegova supruga nikada ne bi tolerirala takvo ponašanje tijekom njihovog braka.

Ove izjave Vesne dodatno su zakomplicirale situaciju i potaknule brojne rasprave među javnošću. Odnos Indire Radić i Gorana Kurtume i dalje ostaje tema intenzivnih medijskih spekulacija, ali Indira je odlučila povući se iz javnosti i zaštiti svoj privatni život od daljnjih pogleda javnosti. Kako ističe rješavanje privatnih problema je najbolje ostaviti za četiri zida jer mediji znaju biti zaista okrutni prema poznatim ličnostima kao da nisu ljudi.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here