• Novinari se nerijetko raspituju o njezinom suprugu, skladatelju Verici Rakočević, koji je od nje mlađi od braka čak 35 godina. Među brojnim čimbenicima, tri su specifična elementa dovela do njezine povezanosti s mladim glazbenikom Veljkom Kuzmančevićem, unatoč velikoj razlici u godinama. To uključuje teme o kojima razgovaraju, hipotetski scenarij odlaska supruga zbog želje za djecom i obitelji te kako bi ona odgovorila na takvu situaciju.

Verica Rakočević nedavno je prošla kroz razvod, a rezultat je i sudska nagodba koja ju je potpuno shrvala. Nažalost, oduzeta joj je sva imovina i imovina.
Verica i Veljko su od ranih dana braka vodili žestoku raspravu o ovoj temi, što je rezultiralo time da je ona imala pripremljen odgovor za lokalnu zajednicu, ne samo prvi put, nego i nakon toga dosljedno.

Dizajnerica je izrazila svoje stajalište o njihovoj jedinstvenoj bračnoj situaciji, priznajući da ne mogu imati djecu. Ona je napomenula da je Veljkova trenutna odluka da ostane bez djece, ali je istakla da to ne garantuje da se u budućnosti neće predomisliti. Ako bi se to dogodilo tijekom njezina života, njihov bi odnos muža i žene prešao u najbolje prijatelje, uz zadržavanje iste razine bliskosti i druženja. Ovo gledište ostaje dosljedno više od 11 godina.

Skladatelj, na njezino veliko zadovoljstvo, također nije uključen. Sretni smo što trenutno doživljavamo stanje neizmjerne sreće u našim životima. Trajanje ovog blaženog razdoblja ostaje neizvjesno, budući da smo božanskom intervencijom bili ujedinjeni unatoč našim inherentnim razlikama. Posebno je moj suprug čvrst u svom stavu protiv rađanja djece i ja svim srcem poštujem njegov izbor. U više navrata izrazio je čuđenje prema onima kojima su djeca iznad svega u životu, prenio je nedavno intervju za “Informer.

Koliko je Verica Rakočević spremna na razne životne situacije, pa tako i na razvod, vidljivo je iz priloženog članka. S druge strane, Veljko o ovoj temi ne želi javno govoriti. Zaronite u Veričin intervju u kojem ona dijeli iznenađujuće i radosne vijesti o svom suprugu.
Budući da je umjetnik, on prihvaća sadašnjost, pronalazeći radost u svom odnosu s Vericom i dajući prednost trenutku ispred briga za budućnost. S obzirom na to da ima tek 41 godinu i da je pred njim cijeli život, zašto jednog dana ne bi iskoristio potencijal osnivanja obitelji?

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here