Suzana Mančić, dugi niz godina poznata voditeljka, postala je vlasnica salonca u samom centru srpske prestonice nakon udaje i razvoda od muzičara Nebojše Kunića. Međutim, vremenom je postala sve manje privučena vrelom asfaltu i buci oko njenog salona, koji se nalazi na uglu Terazija i ulice Kneza Miloša. Zbog toga je odlučila da stvori svoj mir na imanju koje je nasledila od roditelja. Njena kuća u Velikoj Moštanici postala je ostvarenje njenih dugogodišnjih snova, čak nadmašujući suprugovu letnju kuću u Grčkoj.

Uz malo truda, Suzana je konačno pronašla svoj mir na imanju koje je godinama bilo zapostavljeno. U početku nije imala ni struju ni vodu, ali je postepeno renovirala svoj dom i danas se ponosi izuzetnim rezultatima. Kuću u Velikoj Moštanici krasi prelepo dvorište sa voćnjakom, posebno trešnjama, dok je oko kuće zasađena lavanda. Prostrana betonska terasa postala je omiljeni kutak u kojem provodi veći deo svog vremena.

Na toj terasi Suzana voli da se udobno smesti u drvenu fotelju, čita omiljenu literaturu i posmatra daljinu, maštajući o novim izazovima. U jutarnjim satima, dok su još sveža, uživa u ranom ustajanju, udiše miris šume i veruje da će dobre vesti sigurno doći. Često deli fotografije s vikendice s svojim obožavaocima, izražavajući svoju zahvalnost za lep i ugodan dan.

Iako se požalila da ove godine nema voća jer su ptice sve pojeli, to je delom zbog njenih obaveza koje je sprečavaju da često posećuje svoje imanje. Leto je zvanično stiglo, a veruje se da će Suzana uskoro otputovati kod svog supruga Simice u Grčku, koji je prošle godine planirao izgradnju bazena u dvorištu upravo zbog nje. Ipak, očekuje se da će veći deo svog odmora provesti u svom novom drvenom domu, koji izgleda kao iz bajke.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here