Gokçe Bahadir, turska glumica koja je stekla svjetsku slavu zahvaljujući turskoj TV seriji “Kad lišće pada”, nije strana kontroverzama u svom privatnom životu. Iako je javnost uglavnom upoznata s njenom glumačkom karijerom, malo je poznato da je njena prošlost obilježena skandalima i ljubavnim intrigama.

Gokçe Bahadir, koja danas ima 41 godinu, udala se 2011. godine za Alija Snala, ali njihov brak nije dugo potrajao. Nakon samo godinu dana, par se razveo zbog razlika koje su se pojavile među njima. Međutim, kasnije su isplivale priče o razlozima njihovog razvoda koji su bili daleko kontroverzniji nego što se prvobitno mislilo. Prema izvorima bliskim glumici, Gokçe Bahadir navodno je bila uključena u preljubu s ocem svog supruga, Kemalom Sunalom. Kemal Sunal, poznat kao plejboj, bio je mnogo stariji od Gokçe, s razlikom od 30 godina. Navodno su njih dvoje započeli aferu samo nekoliko dana nakon što je Kemal postao tast glumice.

Ova veza između Gokçe Bahadir i Kemala Sunala izazvala je mnogo kontroverzi i privukla veliku pažnju medija. Glumica je optužena za nepoštovanje i izdaju prema svom suprugu, dok je Kemal Sunal također bio pod pritiskom zbog svog neetičkog ponašanja.

Iako su ove priče izazvale šok i iznenađenje u javnosti, Gokçe Bahadir nastavila je sa svojom karijerom glumice. Nakon razvoda od Alija Snala, ona se ponovno udala za Emira Ersoja, poznatog turskog muzičara, u ranom dijelu 2021. godine. Međutim, njen skandalozni privatni život i dalje intrigira javnost, a mnogi se pitaju kakav će biti razvoj događaja u budućnosti. Ona je zaista jako lijepa žena, pametna i popularna ali njeni odnosi sa muškarcima su pomalo skandalozni i mediji to stalno prate.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here