Članak objavljen na portalu vasglas.info 27. oktobra u 11:07 sa naslovom : “UPRAVO JAVLJENO : PREMIN*0 VLADIMIR Rusija u SUZAMA: Celi svet u NEVERICI “. Naime , zbog same situacije u Ukrajini , odnosno konkretno rata , iz naslova je se moglo zaključiti da je “Vladimir ” ustvari predsenik Rusije , te da je zbog toga cela Rusija u suzama , a što nije tačno.

Dakle , istog momenta svi čitatelji su pomislili da se radi o predsedniku Rusije Vladimiru Putinu , međutim , ako ste otvorili sadržaj samog teksta , videli bi ste da je ustvari preminuo sovjetski i Ruski pesnik , Vladimir Andrejevič Kostov , pa se samim tim nigde ne navodi da je reč o ruskom predsedniku , kao što upućuje sam naslov teksta.

Samim tim , u tekstu ovog članka navodi se da ste po naslovu mogli da zaključite o kome se radi , ali to nije račno , te je raskrinkavanje.ba intervenisalo i u ovom slučaju , te je ovaj članak od strane raskrinkavanja dobio ocjenu klikbejt.

Napomena nakon pregleda od strane raskrinkavanja uklonjene su lažne tvrdnje da je raskrinkavanje ocjenilo članak bilo kojom drugom ocjenom osim klikbejt.

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here