U tačno podne danas, popularna pevačica Katarina Grujić obradovala je svoje fanove objavljivanjem novog duetskog spota za pesmu “Dim”, koju je snimila u saradnji sa talentovanim pevačem Fatmirom Sulejmanijem, koji se proslavio u takmičenju “Zvezde Granda” 2016. godine. Katarina je otvoreno pokazala svoje zadovoljstvo zbog ove saradnje sa perspektivnim pevačem i ima velika očekivanja od ove numere, verujući da će postati pravi hit.

“Drago mi je što su me pozvali da sarađujem sa Fatmirom. Poznajem ga još iz vremena takmičenja ‘Zvezde Granda’ i tada sam navijala za njega”, izjavila je Katarina, ističući svoje uzbuđenje zbog ove saradnje. Pevačica je takođe dodala: “Publika će imati priliku da čuje nešto novo i potpuno drugačije od onoga što sam do sada radila. Prihvatila sam snimanje dueta, čak i pre nego što sam imala priliku da čujem pesmu! Spot smo snimali na prelepom mestu, na Adi Bojani. Iako je bilo naporno, trud se isplatio”, izjavila je Kaća. Ona takođe očekuje da će publika vrlo brzo zavoljeti pesmu i da će je pevati uglas sa njom tokom leta na svim njenim nastupima.

Katarina Grujić je bez sumnje jedna od najpoznatijih pevačica na Balkanu. Njena harizma, vokalni talenat i scenska energija su je izdvojili među mnoštvom umetnika i doneli joj veliku popularnost širom regiona. Kroz svoju karijeru, Katarina je ostvarila brojne uspehe i osvojila srca mnogih fanova. Njene pesme su postale pravi hitovi, a njen prepoznatljiv vokal i izražajnost na sceni privlače pažnju publike gde god da se pojavi.

Kao jedna od najpoznatijih pevačica Balkana, Katarina je osvojila brojne nagrade i priznanja za svoj rad. Njena muzika je osvežavajuća kombinacija modernog pop zvuka sa tradicionalnim elementima, što je čini prepoznatljivom i jedinstvenom na muzičkoj sceni. Njena popularnost se proteže i na društvene mreže, gde ima veliki broj pratilaca koji prate svaki njen korak i podržavaju je u svim njenim projekatima. Katarina Grujić je svojim talentom, posvećenošću i neprestanim radom postala ikona balkanske muzičke scene i inspiracija mnogima. Njeno prisustvo na sceni i njena muzika doprinose bogatstvu i raznolikosti regionalne muzičke industrije.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here