Naša pevačica Dona Ares se dugo borila sa rakom i do poslednjeg daha izgubila nadu u život. Postala je sinonim za hrabrost, poput lavice koja se bori za opstanak.

Iako nikada nije odustala od života, činilo se da je život odustao od nje. Napustila nas je 2. oktobra 2017. godine, kada je imala 41 godinu. Sa 39 godina, pevačica je saznala da ima ozbiljan oblik raka i njena bitka je počela.

Dva puta je pobijedila bolest, ali se svaki put vraćala. Treći put je za nju bio koban. Inspirisana teškom borbom sa opakom bolešću, Donna je napisala “Ničiju sobu”, svoju ispovest.

Njena borba je bila naglašena od početka i svi su mislili da će se izvući, vjerujući da će pobijediti zlu bolest, ali to se nažalost nije dogodilo. Tokom gostovanja u emisiji, Donna je otkrila zašto misli da ima rak.

– Znam da će me svi napasti, ali mislim da me mleko lično otrovalo – kaže pevačica.

Do poslednjeg dana bila je vedra i nasmejana, svoja osećanja delila je na društvenim mrežama.

– Dobro sam! Bilo je podnošljivo, iako sam već osećala i videla, uostalom, kako polako bledim – napisala je tada Dorner da će uskoro preminula.

Pet dana prije smrti objavila je još jednu fotografiju na Instagramu. Ona je objavila fotografiju od pre nego što se razbolela od opake bolesti, na kojoj je izgledala najlepše, i napisala – Voli vas vaša dama Ares.

– Vjerujte mi, stvari ne postaju lakše kako vrijeme prolazi, samo su teže, a jedino što me drži je hrabrost i snaga koju nam je ostavila. Svako ko kaže da vreme leči bol laže. Moj život se sastoji u tome da svu tugu zadržim u sebi. Tako je teško i svaki novi dan postaje sve teži. Kada je shvatila da joj se bliži kraj i da više ne može dalje, pročitala je lekciju nama koji smo ostali, govoreći: „Morate biti jaki do kraja i boriti se svaki dan od početka.“ Naravno, Trudimo se da joj ispunimo želju – rekla je Donnina majka jednom prilikom za “Avaz”.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here