Suzana Mančić je jedna od najpopularnijih voditeljica na prostorima u bivšoj Jugoslaviji . Dobila je i nadimak loto djevojka , jer je upravo ona izvlačila sretne brojeve u ovoj igri. Suzana se oprobala i kao pjevačica i kao glumica , a ono po čemu je najviše pamte je njena ljepota u mladosti . I danas je veoma lijepa , iako je duboko zagazila u sedmu deceniju života.

 

 

Suzana je imala buran ljubavni život , a prvi put je uplovila u brak sa muzičarem koji je bio dio sastava Sedmorica mladih i sa njim je dobila dvije kćerke . Nakon što su se razveli , ona je otkrila da je u braku bila žrtva psihičkog zlostavljanja i ponižavanja , i da joj je trebalo dugo vremena da povrati svoje samopouzdanje.

 

 

Naime , ona je danas sretno udata za poznatog grčkog biznismena kojeg zovu Simica , i sa kojim je pred matičara stala kada je imala 65.godina . Oni ne žive zajedno jer Suzana ne želi da sama provodi dane u njegovoj ogromno vili u Atini , dok on službeno putuje , pa tako Suzana svoje vrijeme provodi u Beogradu u društvu svojih prijatelja i kćerki. Nedavno se Suzana sa svojo mlađom kćerkom Natalijom Kunić , pojavila na proslavi koju je uopriličio magazin Story i njih dvije su pozirale na crvenom tepihu sa osmjesima na licima .

Natalija je svojim stajlingom privukla veliku pažnju . Naime ona je obukla crnu mini suknju a na nogama je nosila patike , što je iznenadilo mnoge.. Iako je danas to moderno , mnogi prisutni nisu razumjeli njen modni izbor. Šta vi mislite o njenom stajlingu ?

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here