Najbolji teniser i istoriji bijelog sporta je svakako Novak Đoković , mada njegova dostignuća mnogi osporavaju , i tvrde da Rafael Nadal ili Rodžer Federer bolji od njega. Činjenica je da je Novak oborio najviše rekorda koji će malo uspjti postići u skoroj budućnosti.

 

 

Sada Novak drži prvo mjesto na ATP listi , iako je prošle , a i ove godine imao mali broj turnira , a sve to zbog svoje odluke da ne želi da se vakciniše protiv korona virusa. U januaru na australijenskom openu pobjednik je bio upravo Novak , a nije mogao igrati na mastersima u Americi , i prvi njegov nastup je bio u Monte Karlu , gdje je ispao u trećem kolu .

 

 

@monacoluxurylifestyle

Boss has some time to spend now #millionaire #luxury #lifestyle #life #style #rich #money #monaco

♬ original sound – EX7STENCE™

Njegova supruga Jelena ga uvijek bodri , a tako je bilo i ovoga puta . Na tribinama su bili Jelena i djeca Stefan i Tara , a da mu poraz nije toliko teško pao svjedoči snimak koji se pojavio na društvenim mrežama , na kojem su Novak i Jelena , koji su se zaputili u šoping. Naime , u jednom trenutku su se odvojili svako na svoju stranu , pa Novak nije mogao da je nađe , te ju je pozvao telefonom . Mediji često špekulišu da u njihovom braku postoji kriza , njihovo ponašanje svaki put demantuje , i vidi se da su i dalje zaljubljeni  , kao što su to bili prvoga dana kada su stupili u vezu. Novak je sada doputovao u Banja Luku , gdje se održava Masters 250 Srpska open , na kojem će učestvovati i sigurno da će ga Jelena i ovoga puta bodriti sa tribina kao i uvijek do sada.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here