Zvezde Granda su svakako najpopularnije muzičko takmičenje na našim prostorima, a voditeljica Sanja Kužet je postala zaštitno lice, i svi je vole prvenstveno zbog njene profesionalnosti, ali i spontanosti, kao i ljepote, a poznato je da za svakog takmičara ima lijep osmijeh, ili riječi utjehe ako je to potrebno.

 

 

Poznato je da je Sanja godinama radila kao voditeljica u popularnoj igi na sreću Bingo, te je izvlačila sretne brojeve, a na početku svoje karijere je na Pinku vodila vremensku prognozu. Upravo na ružičastoj televiziji Sanja je upoznala svog supruga Zorana Piperu, sa kojim je dobila sina Andriju, ali se njihov brak nažalost nije čuo, i nakon samo godinu dana, ovaj poznati par se razveo, ali kako ističu, ostali su u prijateljskim odnosima.

 

 

Naime , Sanja svakako privlači pažnju javnosti sa svojim stajlingom , kao i vitkom linijom ljepotom i harizmom koju ova popularna voditeljica posjeduje . Sanja je poznata po manekenskom držanju , ka i izboru odjeće koju nosi , a vrlo je pedantna u javnom nastupu. Poznato je da Sanja uz pomoć stilista bira svoju odjeću , bilo da se radi o privatnom izlasku ili poslovnim prilikama. Sanja je svake subote u emisiji Zvezde Granda odiše elegancijom i jedinstveni profinjeni komadi odjeće koje nosi zadivljuju publiku. Nedavno su se obožavatelji iznenadili kada su ugledali fotografiju na kojoj je Sanja ležerno obučena. Naime , bila je u običnoj majici kratkih rukava , šorcu i kontroverznim sandalama, a kosa joj je bila tek onao svezana , da nije raspuštena .Uslikana je ispred dvorane Zvezde Granda , a fotoreporter kao i ostali su bili zatečeni njenim izgledom.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here