Prije više od tri godine srpsku javnost je zatekla tužna vijest , o pogibiji najvećeg pjevača u Srbiji Šabana Šaulića. Naime , njegovi fanovi su ga nazivali kraljem narodne muzike , a pjevač je život izgubio u saobraćajnoj nesreći. Vijest o njegovoj smrti je mnoge rastužila i šokirala.

 

 

Danima je putem društvenih mreža trajalo opraštanje od njega, a svakako je najteže bilo njegovoj porodici , supruzi Gordani , i djeci , sinu Mihajlu i kćerkama Saneli i Ildi. Naime , Ilda je svojevremeno krenula očevim stopama i na estradnoj sceni je zabilježila prilično veliki uspjeh . Naime sada je Ilda odlučila da se povuče sa javne scene , napravi pauzu , te se sa svojom porodicom preseli u Ameriku. Kako doznajemo , Ilda se u Americi bavi podučavanjem tenisa.

 

 

Nedavno se Ilda vratila u Srbiju i vjerovatno će nastaviti sa muzičkom karijerom , jer je najavila jedan projekat za koji ona smatra da bi njen pokojni otac bio veoma ponosan na nju. Naime , riječ je o tome da je Šaban uvijek želio svojoj mezimici da napravi veliku svadbu , a kako je poznato da se Ilda udala u tajnosti 2016.godine , to je njenom ocu teško palo , jer je Šaban želio da njegovom veselju prisustvuju svi njegovi prijatelji , rodbina kao i kolege sa estrade. Njeno vjenčanje je bilo jedno porodično slavlje . Kao sjećanje na taj dan , postoji samo jedna fotografija na društvenim mrežama , a radi se o cvjetnom aranžmanu , a u opisu fotografije je napisala Rekla sam DA , i tako je javnost obavjestila da se udala. Upravo suprotno od onoga što je njen otac za nju planirao , ali je poštovao njenu želju.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here