Poznati Siniša Mihajlović , nas je nažalost napustio prošle godine , a on je itekako ostavio veliku tragediju kada je u pitanju fudbal , kako u Srbiji tako i u Italiji. Pozanto je da se Siniša godinama borio sa leukemijom , mada ju je jednom pobijedio ova opaka bolest se ponovo vratila, te je ovoga puta Siniša izgubio bitku za život. IzaSiniše je ostala njegova porodica čija bol neće prestati nikada.

 

 

U današnjem članku ćemo pisati o Sinišinj porodici , tačnije Arijani , koja je Sinišina udovica . Naime , ona je na najveći pravoslavni praznik Uskrs , na svom Instagram profilu objavila jednu fotografiju koja je razniježila domaću javnost. Naime , na fotografiji je Arijana u bijelo-roze , baršunastoj , nježnoj vjenčanici sa čipkom , i ne skida osmijeh sa lica.

 

 

Fotografija je stara , nastala je na dan njihovog vjenčanja , kada su oni svoju ljubav krunisali brakom , a to se desilo u pravoslavnj crkvi u Sremskim Karlovcia, a onda su se zajedno sa zvanicama uputili ka Novom Sadu. Uz ovu fotografiju , i par riječi , Arijana je čestitala praznik , a napisala je sljedeći opis:
“Onaj koji živi u srcu onih koji nikada ne umire . Sretan Uskrs”. Očigledno je da Arijana još uvijek pati za svojim dragim Sinišom , a sami pogledajte fotografije pa nam napišite vaša mišljenja o tome , šta vi mislite koliko ona pati za svojim Sinišom . Arijana je bila veoma sretna sa Sinišom , što potvrđuju i njene objave na Instagramu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here