Najbolji teniser u svijetu , po svim parametrima je Novak Đoković , koji ruši sve postavljenje rekorde. Iako ga mnogi ne simpatišu jer smatraju da nikad ne mož biti poput Rodžera Federera i Rafaela Ndala , Novak na svakom turniru demantuje njihove navode .

 

 

Novak se trenutno nalazi u Rimu , gdje je odigrao svoj prvi meč i odnio pobjedu . Novak se polako vraća u formu , nakon što sezona na šljaci nije dobro počela . Đole je sa Rafo izjednačen po broju osvpjenih Grand slem titula , a njegovi obožavatelji smatraju da iako ima 36 .goina može da oscvoji još bar dva ili tri.

 

 

Novakov privatni život je mnogo interesantan medijima , a kako ga on dobro krije počele su špekulacije da se razvodi od svoje supruge Jelene. Vrlo brzo su to oni demantovali , te dokazali još jednom da su jedan od najskladnijih brakova u Srbiji. Jelena i Novak su u braku skoro deceniju , a imaju sina i kćerku. Od prošle godine , na tribinama kao podrška je i Novakova kćerkica Tara koja je napunila pet godina , a na mečevima svog tate obično prespava ili se igra , jer je tenis ne interesuje , i ona voli balet . Kada god se Tara pojai u Novakovoj oži mnogi fotoreporteri žure da je slikaju, a mnogi tvrde da liči na Novaka. Međutim , nedavno se pojavile slike iz djetinstva njene bake Dijane , Novakve majke , a mnogi su pdmah primjetili veliku sličnost sa malenom Tarom. Novak je priznao da on ima posenu vezu sa Tarom , da kada ga ona samo jednom pogleda odmah ga razoruža.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here