Pjevač Željko Joksimović i njegova supruga Jovana Joksimović , važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni . Naime , oni su se upoznali 2008.godine kada su zajeno vodili Evroviziju koja je te godine održana u Beogradu , nakon što je godinu dana ranije pobjedu na istoj dnijela pjevačica Marija Šerifović.

 

 

Željko i Jovana se u početku nisu dobro slagali , Jovana je za Željka mislila da je umišljen i bahat , ali je među njima ipa bilo hemije , pa kasnie se rodila i ljubav , koju su krunisali brakom , u kojem su dobili troje djece , i danas žive veoma skladno. Željko je osnovao privatnu televiziju K1 , na kojoj poznata voditeljica vodi jutarnji program , i svi se slažu da je ona uveliko pridonijela gledanosti svojim profesionalnim radom voditeljice.

 

 

Jovana vai za ženu koja ima odličan stajling , i koja vodi računa o svom izgledu . Nedavno je na drutvenoj mreži Instagram veliku pažnju privukao njen skupocjeni sat koji je Jovana nosila na ruci, a velika polemika se vodila koja je cijena sata s obzirom da je riječ o Rolexu , modelu Datejust , čija cijena se kreće vrtoglavih 14 hiljada eura. Sat je izrađen od kombinacije žutog zlata i čelika , i u sebi ima i dijamante. Narukvica je oysetr i mnogi su komentarisali da je ovo nepotreban skup modni dodatak. Nije sporno da Jovana sama sebi može priuštiti ovaj skupocjeni sat , ali navodi se da joj je to poklon od supruga za njihov važan dan , što je vrlo moguće da je to dan kada su se njih dvoje upoznali .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here