Jedan od najpoznatijih , a ujedno i omiljenih glumaca u Srbiji je svakako Milan Vasić . Naime , poznato je da Milan potiče s Kosova , i nikada nije zaboravio svoju rodnu grudu. Milan je glumačku akademiju upisao u Prištini , ali se zbog rata prebacio u Beograd , gdje živi i danas . Milan je istakao da često obilazi svoje roditelje.

 

 

Milan tradiciju smatra vrlo važnom , pa je nedavno snimio pjesu za koju je urađen i spot . Naime , svi su bili oduševljeni njegovim talentom za pjevanje. Milanova najveća ljubav je gluma , i on ne zapostavlja svoju glanu profesiuju , i posvećen joj je u potpunosti. Nedavno ga je jedan angažman doveo u prilično opasnu situaciju koje se svi plašimo.

 

 

Milan je sa još dvojicom kolega putovao avionom u Cirih , na zakazanu predstavu u tamošnjem teatru . U toku leta avion je ostao bez jednog motora koji se zapalio . Milan nije osoba koja paničari , ali priznao je da mu nije bilo nimalo svejedno kada je shvatio da postoji mogućnost da otkaže i drugi motor. O cijeloj situaciji Milan je obavjestio svoje pratioce na Instagramu, a odmah su krenule preuveličane priče , kako je njegov život ugrožen, iako nisu bili daleko od istine jer je bio blizu toga da mu život bude ozbiljno ugrožen.Srećom izbjegnuta je nesreća , i pilot je uspio da prizemlji avion na aerodrom . Sasvim je razumljivo da putnicima nije bilo svejedno kada su im rekli da je jedan motor otkazao , a nakon slijetanja , glumac je sa prijateljima napravio fotografiju , i kao opis stavio ekipa predstave Ženidba stigla u Cirih.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here