Rijaliti Zadruga je svakako jedan od najpoznatijih rijalitija već šestu godinu za redom. Naime , ovo je rijaliti koji od samog početka privlači pažnju javnosti , te je ova sezona ubjedljivo najgledanija do sada. U proteklih šest sezona rijalitija , imali smo priliku da vidimo sve i svašta , brutalne svađe , tuče , fizičke okršaje koji su čak završavali sa diskvalifikacijom , ai i onu drugu stranu , teške životne priče pojedinih učesnika , ljubavne priče , od kojih nijedna skoro nije uspjela nakon završetka rijalitija.

 

 

U ovoj sezoni , kao i proteklih za vrijeme Vaskrsa , Veliki šef je obezbjedio sve što je potrebno zadrugarima , kako bi ovaj praznik proveli najbolje moguće. Imali smo priliku da gledamo kako se kuckaju s jajima , a na kraju je ubjedljivo bio Zvezdan Slavinić. Danas ćemo se ipak osvrnuti na neke prijašnje sezone rijalitija pa ćemo spomenuti jednog učesnika kojeg smo gledali nekoliko sezona , ali sada je odlučio da rijaiti ostavi u prošlosti.

 

 

Riječ je o Banetu Čolaku , koji se inače bavi muzikom , odnosno on je Di-džej , pa je svaku priliku dok je bio učesnik u rijalitiju koristio kako bi se proslavio i dokazao . Bio je čak i voditelj jedne emisije , a imao je nekoliko ljubavnih veza . Čolak je još uvijek u vezi sa Ivanom Krunić , iako je njihova ljubav započela u rijalitiju , oni su jedan od rijetkih parova koji su opstali kada su izašli napolje. Jedna situacija iz rijalitija koja se pamti , a u kojoj je on bio učesnik jeste njegov okršaj sa Žutim , koji je Čolaka optužio da je njegovu hranu dao Mariji, pa je počeo najstrašnije da ga vrijeđa , te je njegovu majku nazivao pogrdni imenima , na kraju je reagovalo obezbjeđenje.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here