Marijanu Mateus javnost poznaje kao uspješnu poslovnu ženu , koja se proslavila kao kreatorka i posljednjih nekoliko godina živi izvan Srbije. U Londonu je nastavila sa poslovnim uspjesima , a kako je aktivna na društvenim mrežama , moguće je pratiti i na ovaj način, šta se dešava u njenom privatnom životu.

 

 

Marijana je bila dva puta u braku , i oba puta sa poznatim i moćnim muškarcima Lotarom Mateusom i Miodragom Kostićem . Miodrag je srpskoj javnosti poznat i po nadimku kralj šećera , a Marijana se za njega udala veoma mlada kada je imala sao 19.godina, te je ubrzo nakon udaje ostala u drugom stanju. Marijana je više puta istakla da nikada nije požaila što se tako rano ostvarila kao majka . Naime , njena djeca su uvijek bila van dometa javnosti i medija , jer nisu željeli da budu poznati , iako su njihovi roditelji na neki način javne ličnosti. Marijana je istakla da o svojoj djeci nikada ne priča za medije , jer je to njihova želja koju ona poštuje , a Miodrag je otkrio da su on i Marijana nakon razvoda ostali u dobrim odnosima , zbog djece.

 

 

Nedavno je u javnost dospjela fotografija na kojoj je čitava porodica na okupu , što je novinare ja oduševila, Na fotografiji nema tate , ali su tu presretna mama , Dajana , Andrej i Anđela dok su bili djeca , a danas su oni odrasli i uspješni ljudi. Starija kćerka Dajana je zavšila srednju prestižnu školu u Švicarskoj , gdje je upoznala i svog muža Damira Ahmetova koji je sin jednog od najbogatijih ukrajinskih oligarha Rinata Ahmetova.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here