Na društvenim mrežama danas možemo pronaći jako puno priča koje nam zvuče nestvarno . Kada na malim ekranima gledamo slavne osobe imamo osjećaj da i je sve potamam , međutim , nekima od nih se u privatnom životu dešavaju jako strašne stvari , ali oni to nikad ne pokazuju u javnosti .

 

 

Naime voditeljica Milica Bursać je prije nekoliko godina pozirala gola za jedan muški časopis, a tada je otkrila da je na to pristala na nagovor supruga , a čemu je dijelom pridonijela i financijska nevolja. Cijela nevolja u privatnom životu ju je dovela do toga da ona pristane na taj korak , a danas se itekako kaje zbog svega toga što je radila . Voditeljica je rekla kako joj je muževa podrška bila veoma važna, te joj je bio neophodan novac.

 

 

Dok je pozirala gola za časopis , razmišljala je samo o novcu koji će dobiti a koji joj je neophodan . Priznala je da nije dobila nevjerovatnu plaćenu platu , ali da je paćena dovoljno da sebi može osigurati egzistenciju , međutim , ipak je požalila kasnije zbog svog postupka pa je izjavila:

“Ja sam jedna od rijetkih koji žale što su napravili taj set slika , ne zato što sam ušla u 38 godinu života, nego zato što se taj potez pokazao lošim za nastavak moje karijere . U jednom trenutku sam imala želju raditi u školi ka profesorica kratkih TV vijesti i privatnih produkcija jer sam se za to školovala , ali su me odbili jer sam se slikala za Palayboy, e mislim da je to velika prepreka u mojoj karijeri.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here