Lepa Lukić je ispričala svoju priču o ljubavi kroz tri neuspješna braka koje je imala. Iako je oduvijek povezivala ljubav s apsolutnom odanošću i posvećenošću, suočila se s otuđenjem i razvodima koji su obilježili njene veze. Prvi suprug, Toma, bio je njen partner sedam godina prije nego što su se razišli kroz razvod. Lepa često šali da su jedini tragovi njihovog braka njegovo prezime i njena sklonost kockanju.

Drugi suprug, Vladimir Perović, također je bio kratkotrajni brak za Lepu. Njihov razvod bio je rezultat njegove nevjere, koju je ona otkrila uhvativši ga na djelu s mlađom ženom. Perović je svoje stvari zaveštao Lepi, ostavivši joj dvije automobile i kolekciju od 200 odijela. Najdužu vezu i brak Lepa Lukić je imala s Milanom Milanovićem. Njihovu ljubavnu priču je zamišljala kao trajnu bajku, ali je završila tragično Milanovom preranom smrću. Lepa je izražavala duboku ljubav prema Milanu i osjećaj tuge zbog gubitka svih svojih romantičnih partnera koji su imali emocionalan značaj u njenom životu.

Lepa je priznala da je pazila da ne otkrije svoj pravi identitet i da se predstavljala samo kao izvođač za publiku. Težila je održavanju odnosa s oženjenim muškarcima od kojih bi se naknadno razvela, kako bi osigurala da nikome ne nanese štetu. Ipak, postoje fotografije koje su izazvale kontroverze, poput poljubaca s Cunetom Gojkovićem, za kojeg se šuškalo da je u to vrijeme bio u braku. Istina o tim odnosima ostaje nepoznata.

Lepina priča o ljubavi i njenim brakovima pokazuje da ljubav može biti složena i da se ne uvijek odvija prema idealnim scenarijima. Ona je iskusila izazove i gubitke, ali je istovremeno izrazila svoju sposobnost da krene naprijed. Ova priča pruža uvid u njenu osobnu povijest i emocionalne aspekte njenog života.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here