Najpopularniji rijaliti program Zadruga je u posljednje vrijeme veoma kritikovan , zbog svog sadržaja i smatra se da nije primjeren , da je nasilan i da loše utiče na gledatelje. Poznato je da su učesnici pomenutog rijalitija stekli veliku popularnost , te su mnogi od njih nakon završene sezone snimanja uspjeli ostvariti uspješne karijere u nekom drugom segmentu poslovanja.

 

 

Dalila Dragojević je jedna od učesnica rijalitija Zadruge , koja je stekla veliku popularnost zbog ljubavnih afera sa drugim učesnicima Zadruge . Sve je to radila pred očima svog supruga Dejana Dragojevića sa kojim je predhodno živjela , i s kojim je zajedno ušla u rijaliti. Dalila se nakon završetka sezone rijalitija odlučila probati u televizijskoj karijeri , te je tako dobila ponudu za voditejicu na televiziji Hepi.

 

 

Poznato je da j Dalila dobila svoju emisiju na poenuoj televiziji , i na taj način je uspjela ostvariti svoj san da postane televizijski voditelj. Emisija je ostvarila vliku gledanost . Jedna od predhodnih gošći bila je i kćerka popularnog muzičkog kompozitora Mikija Jovičića , Olga Jovičić . Ona je tokom gostovanja u emisiji ispričala neke ptresne detalje iz svog života , i kak je navela nakon gubitka roditelja njen se život pretvorio u pakao . Olga je postala žrtva nasilja i silovanja , a ono što je za javnost izjavila zaista se može porediti sa horor filmovima.
“Zaista nevjerovatno . Uprkos svemu ipak si još uvijek puna snage da pričaš o takvim stvarima i hala ti što si došla da izneseš sve ovo . Ovo je ujedno i prilika da druge žene vide da nisu same , i ti si pored svega proživljenog uspjela da ostane mentalno jaka .”Istakla je Dalila u svojoj emisiji.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here