Poznata pjevačica Katarina Grujić je svoju popularnost stekla u poznatom takmičenju Zvezde Granda. Naime , to je bilo i njeno prvo predstavljanje javnosti. Iako u takmičenju nije odnijela pobjedu , Katarina je po završetku , uspjela da izgradi zavidnu karijeru na estradnoj sceni , i danas je jedna od najpopularnijih i najtraženijih kada su u pitanju nastupi.

 

 

Katarina je za razliku od svojih kolegica koje su odrastale u siromaštvu i imale teško djetinstvo , oduvijek bila okružena luksuzom , jer je njena porodica imućna , a Katarina je istakla kako zbog toga nije bila razmažena. Katarina je rođena u Beogradu , gdje je završila osnovnu i srednju školu, a nakon tga je upisala medije i komunikaciju na privatnom univerzitetu.Katarina se prije šest godina osamostalila , a sve to zahvaljujući roditeljima koji su joj kupili stan u centru Beograda.

 

 

Poznato je da je pjevačica imala buran ljubavni život , ali se ipak smirila uz supruga Marka Gobelju , sa kojim ima kćerku Katju. Naime , kao doznajemo Katarina se nedavno spakovala i otišla u daleku Australiju . Iako uiva da svaki trenutak provodi sa svojom porodicom , sada je na turneju otišla sama , i po prvi put se razdvaja od svoje kćerke i supruga. Katarina ima zakazan koncert u Melburnu i u još četiri grada , i sigurno je da će posjetiocima pružiti nastup za pamćenje . U međuvremenu Katarina obilazi znamenitosti grada , te odlazi i u šoping . Išla je i u posjetu jedno rezervoatu sa kengurima , i sa fanovima je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju na kojo se vidi kako hrani životinje ove prelijepe životinje.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here