U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu priču , a kako je mnogo zanimljivih danas na ranim internet portalima , ni ne sumnjamo da će ova da cvam okupira pažnju . Naime , radi se o tome da je jedna ddevojka primetila da je jedan dečko prema njoj postao hladan na drugom spoju , a sve jer je problem jedan detalj njenom nožnom prsstu.

Naime , taman kad aje pomislila d aje pronašla nekog idealnog sa kim može da se uputsti u ljubavni odnos ,desio je se preokret , pa je devojka na Reditu opisala iskustvo kakvo je dožicela sa muškarcem ,a sa kojim je prvi sastanak prošao idealno. Tako je ona objasnila da nije obraćala pažnju na jedan detalj , ali da je on bio presudan da muškarac ne nastavi kontakt sa njom . Tako je ona odlučila da se obrati ostalim korisnicima , te da pita da li je dlačina na njenom nožnom prstu toliko gadna, bitna i odbojna. Ostatak teksta ovde. 

“Sinoć sam otišla na drugi sastanak sa dečkom. Prvi sastanak je prošao jako dobro, pa sam se radovala drugom da vidim kako će stvari ići. U početku je sve bilo super. Večerali smo u dobrom restoranu, lepo popričali i onda smo se vratili kod mene. Sedeli smo jedno pored drugog na mom kauču, gledali smo seriju i onda mi je rekao da stavim noge u njegovo krilo”, napisala je ona, ističući da mu je pre toga spomenula da je bole noge jer je ceo dan stajala na poslu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here