Poznata pjevačica Jelena Karleuša je jedna od najpopularnijih na našoj domaćoj sceni . Njen privatni život je uvijek bio u centru medijske pažnje. Mediji su često pisali o njoj i Dušku , te njihovoj burnoj vezi. Naime , tek prošle godine je Jelena priznala da se razvodi od Duška , jer kako je ona istakla Duško se više nije osjećao kao dio njihove porodice , te su odlučili da se raziđu.

 

 

Međutim nakon Jelenine objave na Instagramu da se razvodi , nije se više nikako oglašavala po tom pitanju. Jelena je oduvijek trudila se da sačuva porodicu , pa je tako izgleda i sada odlučila. Karleuša se uvijek trudila da svoje kćerke zaštiti od situacije u kojima su se našle , kao i popratnih nesuglasica .

Međutim , ono što je jako zanimljivo je da Atina i Nika ne izgledaju zabrinuto ni malo roditeljskim odnosima , već uživaju u druženju s majkom i ocem . Bivši par nastoji zadovoljiti svoju voljenu djecu , a Duško vrlo često odvoji vrijeme za svoje kćeri , te pravi izlete kako bi im udovoljio. Nika je u posljednje vrijeme aktuelna na Tik Toku , te je objavila kako ide sa ocem u Italiju.

 

 


Ona je sa svojim ocem Duškom bila na stadionu u Rimu , gdje je osvaniula i njihova zajednička fotografija . Ubrzo potom i njegova najmlađa kćerka je objavila fotografiju iz istog grada. Italija je odredište Duška i njegove obitelji , a njegovo i Jelenino mlađe dijete dugi niz godina predano trenira nogomet, slijedeći očeve korake.Karleuša je izjavila divljenje Duškovom očinstvu i roditeljskim sposobnostima. Jelena je svojedobno otkrila da dok on nastoji što više razgovarati sa djecom , dok oni ipak sa majkom vode ozbiljne razgovore. Pohvalila je svog partnera Duška što se nikada nije suprostavio niti proturiječio nijednom njenom odgojnom izboru , a čak i kada mu se djeca žale , on jednostavno odgovara “Ako se i vaša majka složi”.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here