Aleksandar Vučić je predsjednik Srbije , i jedan od najpoznatijih političara u regiji , a razlog za to je što obožava da se pojavljuje u medijima, i kako se građani vole našaliti iskače iz frižidera. Nakon dva masakra koja se desila u Srbiji prije desetak dana , i u kojima je živote izgubil 17 osoba , a više od 20 ih je ranjeno.

 

 

Građani Srbije su masovno izašli na proteste na kojima su tražili i ostavke na šta je Vučić odgovorio najavom kontramitinga koji se treba održati 26.maja. Poznato je da je Vučić u braku sa Tamarom koja mu je podarila sina Vukana , a prije nje je bio oženjen Ksenijom Vučić poznatom novinarkom koja je iznenada preminula prošle godine, a s kojom ima sina Danila i kćerku Milicu .

 

 

Vučić je sada u braku sa Tamarom koja je zaposlena u jednom ministarstvu i često u ulozi prve dame bude dio delegacija koje Srbiju predstavljaju u svijetu , ali kada je kod kuće ona se javko trudi da svoje vrijeme posveti sinu i njgovom odgoju. Njen sin Vukan ima šest godina , i centar je njenog svijeta , a njihovi zajednički trenuci su uvijek ispunjeni kreativnošću i zabavom i smijehom.Nedavno je prva dama na svom Instagram profilu objaviloa video u kojem ona kuha sa svojim sinom , i može se vidjeti da oni veoma vole da prave pite zajedno te da na taj način provode vrijeme. U videu se može vidjeti kako Vukan stavlja spremnu pitu u rernu , a on je i glavni degustator. Tamara jako vodi računa o svom izgledu , a česta tema komentarisanja je njen stajling.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here