Sandra Obradović je bivša druga pratilja misice Srbije 2004.godine , a naredne godine je na takmičenju za Miss Evrope ušla u prvih deset i to joj je donijelo veliku popularnost u zemlji . Ona je četiri godine kasnije bila i učesnica rijaliti programa Farma , u prvoj sezoni i tada su muški dio takmičara gubili glavu za njom , a posebno pjevač Topalko i fudbaler Marko Đurovski.

 

 

Iako je Topalko tada bio oženjen , on se ipak udvarao Sandri , a jednom su se i poljubili , a Markko je dobio zadatak da Sandru zavede , ali se desila obrnuta situacija i on se zaljubio u nju. Tada se mnogo spominjalo da je Sandra u vezi sa muzičarom Nigorom , što je ona demantovala i objasnila da je on nije uopšte njen tip . Sandra je u rijalitiju osvojila zavidno treće mjesto i nagradu od 20 hiljada eura , a nakon izlaska iz rijalitija , počela je ljubavnu vezu sa Slobodanom Vasićem.

 

 

Međutim veza nije dugo trajala , a navodno je pjevač mnogo patio kada su prekinuli , i pokušavao je dugo da se pomiri sa njom . Sandra se nakon toga vjerila sa Aleksandrom Nedeljkovićem ali je vrlo brzo i ta veza pukla , a mediji su pisali da je bila i u vezi sa Ćazimom Osmanijem , koji je poznati biznismen. Sandra se na kraju udala za čovjeka koji je član kriminalnog klana i sa njim je dobila sina , a nakon što se i s njim razišla otkrila je da je bila zlostavljana . Njen bivši muž je tvrdio da je Sandra alkoholičarka , i dobio je starateljstvo nad njihovim sinom . Međutim , odlukom suda ubrzo je sin pripao njoj.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here