Lepa Lukić, pjevačica koja dominira na Balkanskoj estradi već pola stoljeća, privukla je pažnju javnosti i medija iznenadnom pojavom na naslovnici popularnog časopisa “Playboy” 1979. godine. Na toj naslovnici, Lepa je pozirala u zavodljivom trikou, dok su joj ruke istaknute prema bujnim grudima. Časopis ju je predstavio kao “ikonu sedamdesetih”, a iako je to očigledno bila prvoapriljska šala, neki su je ipak shvatili ozbiljno.

Kada su je kontaktirali povodom ove slike koja se pojavila na društvenim mrežama, Lepa se srdačno nasmijala, priznavši da je vidjela manipuliranu fotografiju i da ju je zabavila. Dodala je da, iako je bila šala, slika je bila izvrsno napravljena i da se nikada prije nije vidjela takvu. Iako se radi o prvotravanjskoj šali, fotografija je izazvala smijeh i zabavu.

Unatoč povremenoj prisutnosti u medijima i na društvenim mrežama, Lepa Lukić je u posljednjih nekoliko godina znatno smanjila nastupe uživo. Međutim, najavila je svoj posljednji samostalni koncert koji će se održati 27. rujna u Dvorani MTS-a. Tim koncertom će obilježiti završetak svoje dugogodišnje karijere, iako naglašava da to ne znači i kraj njezine pjevačke karijere. Njezin posljednji samostalni koncert bit će emotivan događaj, a Lepa se posebno želi zahvaliti publici u Beogradu gdje je započela svoju karijeru i osvojila brojne nagrade.

Koncert pod nazivom “Lepini putići” bit će izveden uz pratnju orkestra Miše Mijatovića, a otkriveno je da će biti prisutni i gosti iznenađenja, čiji će identitet biti tajna sve do početka koncerta. Lukić je najavila da će se na ovom koncertu pojaviti osam velikih zvijezda i perspektivna mlada pjevačica Anđela Subotić, koja trenutno još nije ostvarila značajnu prisutnost na domaćoj sceni.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here