Prije trinaest godina pojavila se priča o misici koja je sa područja Jugoslavije a koja je uspjela zavesti poznatog arapskog biznismena. U pitanju je Jelea Jakovljević koja sada već dugo vremena živi u bajci u Dubaiju.

 

 

Naie , udala se sa Saida Bin Draiju s kojim je rodila četvero djece , kćerki Asju i tri sina , od kojih je najmčlađi starosti dvij godine. Jelena pored toga što se ostvarila kao majka uspjela je napraviti i zavidnu karijeru . Jelena važi za veoma uspješnu poslovnu ženu , koja se nalazi na vodećim pozicijama u nekoliko kompanija.

 

 

Jelena nije aktivna na društvenim mrežama objavi tek nekoliko fotografija s vremena na vrijeme, a objavila je fotografiju i sa utakmice na svjetskom prvenstvu na kojem je bila s mužem , i nekoliko bliskih prijatelja koji su odlučili da se fotografišu. Sudeći prema fotografiji izgleda da su se baš zabavili , a gledali su utakmicu između Hrvatske i Brazila , a sa tribina su glasno navijali , atosfera je bila super , a Jelenini prijatelji ističu da je ona zaista nevjerovatna. S obzirom da je rodila četvero djeve njen izgled je besprijekoran , i Jelena nastoji očuvati svoju figuru , pa mnogo vremena provodi brineći se o svom izgledu. Mnogi su ispod fotografije ostavljali svoje komentare i oduđivali je što je otišla u Dubai , i udala se. Međutim , takve stvari ne treba osuđivati. Jelena se vodila srcem , i očigledno nije pogriješila jer je osnovala porodicu i sretna je zbog toga.Jelena vrlo često dolazi u Srbiju kako bi posjetila svoju porodicu koja tu živi , a s njom vrlo rao dođe i nje suprug .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here