Posljednjih deset dana , porodica Ražnatović je u centru medijske pažnje , a razlog tome je prvo bilo rođenje Veljkovog drugog sina Krastana , koji je na svijet došao drugog dana Uskrsa , upravo na rođendan svog pokojnog djeda Željka Ražnatovića. Naime , i Cecina kćerka Anastasija će za manje od 5 mjeseci također postati majka , te zbog toga nije mogla doći na rođenje Veljkovog sina , jer čeka dokumente za stalni boravak u Španiji , jer tamo planira i da se porodi.

 

 

Bogdana Ražnatović se porodila carskim rezom , na jendoj privatnoj klinici u Beogradu . Nakon oporavka , Bogdana i Krstan su otpušteni iz bolnice u pratnji Veljka, te su naredne dane proveli u svom domu odmarajući se od turbulntnih noći u kojima se slavilo do zore .

 

 

U najnovijem dijelu rijaliti serijala Ceca i djeca , publika je dobila intiman uvid u Bogdanin porod , ali i slavlje koje je uslijedilo u njihovoj kući, a gledatelji su mogli svjedočiti kada je ponosi otac Veljko pustio suze prilikom rođenja svg drugog sina . Bogdanino novorođenče je bio prekrasan i blistav Božiji blagoslov.Svoje oduševljenje podijelili su svi njihovi pratioci , kada su kamere šou programa snimile i malenog Krstana , koji je odmah osvojio srca svih pa tako i Cecinih obožavatelja. Ubrzo će početi pripreme za nadolazećeg člana porodice , a to je svakako Anastasijina djevojčica , koja će upotpuniti njihovu porodicu, a kojoj se posebno raduje Ceca , koja je rekla da će bankrotirati kada dobije unuku . Ubrzo , u junu očekujemo i vjenčanje Anastasije i Nemanje , koje će se održati u Španiji , a iduće godine će biti crkveno vjenčanje u Srbiji.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here