Marija Veljković več dugo vodi poznati televizijski program “Slagalica”. Ona je rođena 15.jula 1980.godine u Zaječaru , gdje je završila osnovo i srednje obrazovanje. Nakon završetka srednje škole upisala se na sveučilišnu Umjetničku akaemiju , a njene borbe sa lošim naglaskom postale su očite. Tako je potražila pomoć Milke Cnaić te je uz njenu pomoć savladala poteškoće i napredovala je prema svom cilju.

 

 

Nekada davno Marija je glumila u seriji “Mješoviti brak”. Nedavno je također bila u centru pažnje i to zbog razvoda od muža Milana Milanovića . Naime , kako doznajemo Marija Veljković uživa u ljubavi sa glumcem Rastkom Jankovićem . Naime , Mariji se mnogi dive zbog upečatljivog izgleda koji se često prezentuje na društvenim mrežama.

 

 

Marija izuzetno pazi na svoj izgled , kao i svoju građu , pa se tako hrani zdravo kako bi održala svoju liniju , te pomno bira kozmetičke proizvode koji će istaći njenu ljepotu . S obzirom na prirodu njene profesije , rijetko ko je očekivao da će biti objavljena nena fotografija , na kojoj je Marija bez truna šminke. Tako je voditeljica htjela pokazati svoju prirodnu ljepotu , te je sa svojim prijateljima podijelila sliku na Instagram profilu , koja je naknadno iznenadila . Na fotografiji Marija ispija jutarnju kafu , bez imalo šminke . Njen naglasak na prirodnoj ljepotu oduševio je veliki broj njenih pratitelja.Naime , Marijina prirodna ljepota , i njen šarm nisu prošli nezapaženo. Ispod objave su se nizali pozitivni komentari njenih patilaca , koji su oduševljeni njenom prirodnom ljepotom , a nogi su komentarisali da izgleda ljepše i mlađe od mnogih mlađih kolegica , te da je njena prirodna ljepota njen zaštitni znak.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here