Ana Milanović, apotekarka iz Kragujevca, postala je poznata širom Srbije pre nekoliko godina kada su se pojavili snimci iz njene apoteke u kojima je pevala pesme koje simbolično imaju veze sa lekovima i bolovima. Njen tip-top izgled, beli mantil i visoke potpetice privukli su pažnju mnogih, a ubrzo je postala hit na društvenim mrežama.

Ana i dalje aktivno objavljuje video klipove na TikToku gde peva poznate pesme domaćih izvođača, ali je takođe stekla popularnost i na Instagramu gde deli slike iz svakodnevnog života. S obzirom na njen atraktivan izgled, žene je neprestano hvale na račun tena, šminke i frizure, dok su se muškarci oglasili povodom njenih slika iz bazena, gde pozira u roze “barbi” bikiniju.

Iako je poznata na društvenim mrežama, Ana nije zaboravila svoje osnovno zanimanje – medicinsku sestru. Već 25 godina radi u Kliničkom centru, ali je takođe završila i farmaciju, te poseduje svoju apoteku. Pored teškog rada i stresa koji donosi rad sa kovid pacijentima, Ana je pronašla ventil za opuštanje kroz zabavu i snimanje klipova za društvene mreže.

Njena popularnost je porasla zbog pozitivnog i optimističnog stava koji prenosi na svoje pratitelje, a smatra da je njen posao vredan poštovanja. Iako je bila povezivana sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, Ana je demantovala te glasine i naglasila da ne želi da komentariše nešto o kome ne zna dovoljno. Ana Milanović je primer osobe koja je svojim radom i pozitivnim stavom osvojila srca mnogih ljudi, postala internet senzacija i inspiracija za mnoge. Njen primer pokazuje da uz posvećenost svom poslu i zanimanju, moguće je pronaći i vreme za zabavu i opuštanje, te da je važno ceniti i negovati svoju strast prema životu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here