U današnjem članku ćemo pisati o najpopularnijem rijaliti programu Zadruga , gdje je posljednjih dana veoma burno , kako se bliži kraj , te su mnogi učesnici sve više nervozniji , te lako dolaze u sukobe. Najaktuelnija tema ove sezone je Zvedan , Ana i Anđela , a od prije nekoliko dana i Maja koja je sada u vezi sa Zvezdanom.

 

 

Neko vrijeme se Zvezdan bio smirio , a pri tome je najviše mislimo na njegove iznenadne agresivne postupke i ponašanja , ali to nije dugo trajalo , jer se on opet ponašao kao pravi razbojnik , a sve je počelo tokom jučerašnje emisije. On i Ana su se žestoko posvađali , te je obezbjeđenje uspjelo da smiri situaciju , ali kako je Zvezdan nepredvidiv , i nikada se s njim ne zna kada će ponovo napasti , pa je tako on opet produbio svađu.

 

 

Desilo se to da je u jednom trenutku došao u pušoionicu gdje je bila Ana , koju je brutalno napao te joj prijetio mnogim stvarima , dok je Ana bila zaleđena od straha , i sa nevjericom gledala i slušala šta on radi i govori , a obezbjeđenje ga je jedva držalo da ne napravi haos. Urlao je na Anu i prijetio joj , a onda ga je obezbjeđenje nekako izvuklo iz kuće , pa su skroz napustili imanje . te je on otišao u produkciju , kako bi se smirio i došao sebi . Na snimku se čuje i to kako Maja govori da su ga odveli, a u prilogu Vam ostavljamo video snimak da sami pogledate ako je sve to izgledalo. Šta vi mislite o ovome njegovom ponašanju” Pišite nam u komentar.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here