Marinko Rokvić je bio jedan od najpopularnijih pjevača na domaćoj estradnoj sceni . Javnost je šokirala vijest o njegovoj smrti , koja se desila prije dvije godine , kada je pjevač izgubio bitku od opake bolesti. Pored božanstvenog glasa koji je imao , ljudi su ga voljeli i zbog njegove harime , i svi koji su ga poznavali smatrali su ga velikim gospodinom .

 

 

Marinko svoj privatni život nije želio da eksponiše javno , ali ga nije ni krio . U braku sa suprugom Slavicom je proveo skoro 40.godina , i dobili su dva sina , Marka i Nikolu . Obojica su krenula očevim stopama i bave se muzikom . Marinko je imao i vanbračnog sina , i to nikada nije krio . Čim je saznao za njegovo postojanje on ga je odmah priznao kao svog , i s njim je bio u kontaktu.

 

 

Dario je jedne prilike ispričao , da je Marinka prvi put vidio kada je bio dosta mali , u Sarajevu , a sljedeći susret je udlijedio kada je imao devet godina , u Beogradu. Dario se sa majkom odselio u Kanadu gdje i danas živi , i gdje je zasnovao svoju porodicu . Dario je priznao da je jako blizak sa svojom braćom Nikolom i Markom , a kako je jedno rekao to mogu da zahvale upravo Slavici Marinkovoj supruzi koja ga je uvijek s njima vodila na ljetovanja i na sve Marinkove nastupe. Dario je ovih dana došao u posjetu porodici Rokvić , sa svojom suprug , i na Instagramu su podijelili zajedničku fotografiju na kojoj se nalazi Dariova supruga. Slavica je ispod fotografije komentarisala , tako što je stavila tri plava srca i jedno crveno , što jasno pokazue kakav odnos ima sa vanbračnim sinom svoga supruga.

 

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here