Porodica Ražnatović je postala bogatija za još jednog člana porodice. Naime , na svijet je došao malen Krstan. Porođaj je urađen u jednoj privatnoj bolnici , a carski rez je bio dogovoren da se uradi na rođendan Veljkovog oca Željka . Cijeli porođaj je koštao 4.000 eura , kako prenose srpski mediji.

 

 

Članovi porodice su čekali ispred samog porodilišta , a fotoreporteri su se otimali da snime baku Cecu , koja je blistala u crnoj kožnoj kombinaciji , a Veljko je stigao polu pijan sa poderanom majicom , te je bio glasan kao i uvijek do sada. Na društvenim mrežama uveliko kruže fotografije Cece kao i ostalih članova porodice . Ceca je izjavila da je presretna što će sada imati dva unuka , i što će maleni Željko napokon da ima malog brata sa kojim može da se igra. Ceca nije sakrivala činjenicu da bi voljela da ima i jednu unuku , te je otkrila da bi bankrotirala kada joj se unuka rodi.

 

 

Cecin unuk je težio zdravih 4200 kg i bio je dugačak 54 cm. Ceca je bila presretna i osjećala se kao da može letjeti . Ceca je izrazila nadu u njegovo dobro zdravlje i blagostanje , a svoju sreću je podijelila sa domaćim medijima. Slavlje u porodici Ražnatović je trajalo dugo u noć , a gosti su neprestano stizali . Ceca je bila svakako najveselija , a popila je i koju čašu više. Prema njenim riječima , maleni Krstan nevjerovatno liči na brata Željka , te je otkrila da je maleni Krstan bio veoma aktivan u trbuhu , te da se nada da će izrasti u veselog i živahnog dječaka , kakav je i Željko. Pjevačica je nagovjestila poklon za svoju snajku , za koji se nada da će je ugodno iznenaditi.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here