Dragana Mirković nestrpljivo iščekuje priliku da oplemeni svoj dom i okupi svoju porodicu. Njene praznične dekoracije uvek su u centru pažnje medija, jer ova legendarna pevačica ne štedi truda ni novca kada su važni datumi u pitanju. Takođe, nije štedela ni za 21. rođendan svoje ćerke Manuele, koji je proslavljen kao pravi kraljevski događaj.

 

Ovo je prva proslava otkako se cela porodica preselila u prelepi dvorac Ebenfut, pa su Dragana i Toni odabrali ovu grandioznu lokaciju za nezaboravno slavlje. Sve je bilo dekorisano prema željama slavljenice, a centralni atrijum dvorca bio je obojen u ružičastim tonovima. Organizaciju celokupnog programa preuzela je sama Dragana, koja je uložila više od dva meseca u pripreme kako bi sve bilo savršeno. Na zidu je pisalo “Ispiši svoju bajku” uz Manuelino ime i krunu, ispred koje su se fotografisali gosti koji su specijalno za ovu priliku došli iz različitih krajeva sveta.

Slavljenica je zasijala u ružičastoj balnoj haljini, dok je mama odabrala elegantnu crnu kombinaciju, a njen brat Marko je prvi čestitao rođendan svojoj sestri. “Moja želja je bila da njen osamnaesti rođendan proslavimo na ovaj način, ali tada su nas mere zbog pandemije sprečile, pa je ovo sada neka vrsta drugog punoletstva,” rekla je Dragana, koja je zajedno sa Tonijem bila zadužena za besprekorno vođenje proslave tokom cele večeri.

Draganina nasljednica je bila praćena od strane medija tokom cijelog odrastanja ali roditelji je nisu baš toliko eksponirali javnosti. Sada kada je porasla i kada sama koristi društvene mreže mnogi su zapanjeni njenom ljepotom i šarmom. Iako ni ona ni brat ne koriste svoje profile na socijalnim mrežama za samopromovisanje i dalje su jako poznati.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here