Na Dedinju i Titelu , puna dva dana traje veliko slavlje , a povod toga je rođenje drugog sina Veljka i Bogdane Ražnatović. Porodica Ražnatović je van sebe od sreće , a Ceca je bila veoma simpatična kada je rekla ako uskoro dobije unuku da će tada bankrotirati , i da neće žaliti da unuku dočeka kao malu caricu. Veljko i Bogdana su već ranije rekli da žele veliku porodicu , pa tako da ima šanse i za unuku, a i Anastasija je tu , ona tek treba da se uda , pa će se Cecina želja vjerovatno i ostvariti.

 

 

Na društvenim mrežama Tik Tok , i Instagram , oglo se vidjeti velika žurka , povodom rođenja Krstana , a Sloba Radanović je na žurci pjevao do 4 ujutro . Radanović je očarao goste koji su ga nestrpljivo zasipali novcem . Uz Slobu je bila i njegova supruga , koja je pokupila svu njegovu napojnicu. Naime , poznato je da je Jelena nedavno postala majka , a ona i Sloba su prije mjesec dana dobili sina prvenca.U jednom trenutku se baka Ceca popla na stolicu , pored koje su stajali Veljko i Mirko Šijan, te je zapjevala neke od svojih omiljenih pjesama.

 

 

Anastasija Ražnatović nije bila na žurci , jer je trenutno u Španjoloskoj , a tamo čeka papire i državljanstvo , jer treba da se uda za Nemanju Gudelja . Anastasija jedva čeka da vidi malenog Krstana , te je tužna što ne može sada biti s njima , u njihovim najsretnijim trenucima , ali će ona sve to nadoknaditi kada se vrati u Srbiju. Istakla je Ceca prije dvije noći za okupljene novinare.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here