Popularna pjevačica Nda Ukraden je dugogodišnja ikona pop muzičke industrije. Neda je svoj privatni , a naročito ljubavni život tajila dugo godina. Poznato je da je Neda bila u braku sa 14.godina starijim Milanom Biblijom , s kojim ima kćerku Jelenu. Nakon njegove smrti , Neda je rijetko komentarisala svoj privatni život , pa je tako bilo sve češće nagađanja u medijima o njenom ljubavnom statusu.

 

 

Pjevačicu su mediji , povezivali sa raznim muškarcia , s kojima je ona imala blizak kontakt. Neda je izbjegavala javno da iznosi bilo kakve informacije , vezane za njen privatni ljubavni život , pa su tako krenula nagađanja i obožavatelja na društvenim mrežama , bez ikakvih konkretnih dokaza, pa tako sva šuškanja ostaju isključivo nagađanja. Pjevačica je kroz šalu znala reći kako njen ljubavni život blijedi , i imala je potrebu nešto izmisliti kako bi prekinula određene priče u javnosti.

 

 

Neda iza sebe ima i jedan propali brak , sa kojim je zadržala prijateljske odnose sa bivšim suprugom . Neda je za javnost priznala da ona smatra da kraj ljubavi ne znači da se partneri trebaju međusobno mrziti , a mnogi su nedavno nagađali da je neko novi ušao u njen ljubavni svijet , a sve to je krenulo od fotografije koja je postavljena na Instagram profilu. Fotografiju je objavila Nedina kćerka Jelena , i tako dočarala blagdansko druženje , i proslave Prvog maja. Jedan detalj na fotografiji je posebno privukao pažnju obožavaoca . Naime , atmosfera je očigledno bila izvrsna , ispunjena najpopularnijim hitovima i veselim gostima , a osmijeh proslavljene pjevačice zračio je radošću i vedrinom , a pored nje je bio nepoznati muškarac , pa se šuška da je riječ o iznenađenju sa pjevačicine strane , ali ona nije htjela komentarisati bilo šta.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here