Cijeli region je jučer obišla vijest o iznenadnoj smrti srpskog modnog stiliste Saše Vidića , a koji je preminuo u svojoj 52.gpdini , od posljedica septičkog šoka. Naime , kako mediji doznaju , Saša je preksinoć u jako lošem stanju primjen na odjel KBC Brežanijska kosa , te je odmah priključen na respirator , ali su mu ubrz otkazali srce i pluća , te je proglašena smrt.

 

 

Saša je bio poznat kao osoba koja nema dlake na jeziku , i koji uvijek i svima kaže ono što misli. Saša je bio odličan u svom poslu , a surađivao je sa mnogim poznatim javnim ličnostima , pjevačicama , političarima , i drugim. Svoje mišljenje o pjedinim pripadnicima domaće estradne scene je iznosio bez ustručavanja , kao i neke detalje koje je samo on znao , a nisu bili poznati javnosti jer su poprilično skandalozni

 

 

Saša Vidić je rođen u Hrvatskoj , a njegova porodica se preselila u Banja Luku . Međutim Saša je okom devedesetih godina izbjegao u Beograd , zbog rata u Bosni , i tamo je započeo svoju poslovnu karijeru. Saša je osnovao brend po imenu “Broz” , a kreirao je i opremu za srpske sportiste za Olimpijadu u Londonu , kao i resove za fudbalsku reprezentaciju , kada je biolo svjetsko prvenstvo u Rusiji. Kada je estrada u pitanju Saša je surađivao sa Cecom , Darom Bubamarom , Sekom Aleksić , a kasnije o njima nije imao ni jednu lijepu vijest , a Cecu je čak bokirao na društvenim mrežama, a Viki ga je tužila jer ju je navodno azvao modnim abortusom. Kako pričaju Sašine komšije , u posljednje vrijeme se nije osjećao dobro , smrao je oko 30 kilograma , a na pitanje svog prijatelja kako je , on je odgovorio ” Živ sam još” , i to je jedna od posljednjih audio poruka koju je on poslao prije smrti.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here