Zlatan ibrahimović je jedan o najpoznatijih fudbalera , koji još uvijek aktivno igra iako je napunio 41.godinu. Naim e, on je poznat kao osoba oja pršti od samopouzdanja , a njegove izjave cu često citirane u želji da se pokaže kao bahata osoba . Međutim , oni koji ga poznaju kažu , da on ima jedinstven smisao za humor , i vjeruje u sebe.

 

 

Poznato je da je Zlatan već skoro dvije decenije u braku sa Helenom Segerom koja je dosta starija od njega , a upoznao ju je kada je sa svojim Ferarijem parkirao iza nje i tako joj blokirao izlaz . Nju je to jako razljutilo , a njemu se svidjela njena reakcija. Kako Helena kaže ona tada nije znaa ko je on , na njemu je samo primjetila zlatni sat i veliki nos, te su se svađali zbog toga što je bila jako iznervirana.

 

 

Naime , Zlatan je izjavio da ga je privukao njentemperament , a osim toga ona je i nestvarno lijepa . Helena je tada bila jedna od najpoznatijih manekenki u Švedskoj imala je pravo poslovno carstvo koje vrijedi milione . Prije nego je upoznala Zlatana Helena je bila uspješna žena , i nije joj bio potreban fudbaler da j izdržava , a iako oboje imaju veliko bogastvo , ona i dalje ima svoj biznis i radi svaki dan. Naime , Helena nema čak ni kućnu pomoćnicu , a sve poslove po kući obavlja sama . Najviše vodi brigu o njihovim sinovia Maksimilijanu i insentu , a nikada nije imala ni jedu plastičnu operaciju. Helenu mnog smatraju pravom ljepoticom. Gelena također nije ljubitej modnih krpica ni šopinga , i crvenim tepihom bi najradije prošetala u farmerkama i običnoj majici.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here