Poznata folk pjevačica Ana Bekuta je na estradnoj sceni već decenijama , a još uvijek aktivno nastupa, te ima veliki broj fanova. Ana Bekuta je također već godinama član žirija poznatog muzičkog takmičenja Zvezde Granda , a u javnosti je glavna tema iz njenog privatnog života bila njena veza sa Milutinom Mrkonjićem Mrkom , koji je poznati političar , a preminuo je prošle godine.

 

 

Pjevačica je sa njim provela devet godina , iako je on i dalje bio službeno u braku sa svojom suprugom Mašom. Nakon što je Milutin preminuo , Ana je bila slomljena , čak 9 mjeseci nije željela da izlaz u javnost , osim na snimanje takmičenja Zvezda Granda , ali su joj unuci pomogli da preživi ovaj teški period , i da se oporavi.

 

 

Malo je poznato da je Anaprije MIlutina , bila u vezi sa Daliborom Minjinim , i malo je nedostajalo da dođe do vjeridbe . Njihova veza je bila prilično turbulentna i nakon godinu dana su prekinuli , a tada je Bekuta sarkastično rekla kako je njena strasna romansa koju su svi pratili prekinula , te je bilo divno dok je trajalo , te joj je ta epizoda u životu bila poučna. Ana je dodaa da je i Daliboru a i svima ostalima rekla da njihova veza nikada neće prerasti u zajednički život , te je bivšem poželila sve najbolje, i rekla da je ona kriva za prekid veze. Ubrzo nakon prekida je na jednom svom nastupu upoznala Mrku , koji je postao njena velika ljubav , te je s nim živjela sve do njegove smrti, to je bila Anina prava ljubav.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here