U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se javne scene , te naših javnih ličnosti , koji veliku pažnju medija privlače skandalima koji su veliki deo njihove svakodnevnice. Svejedno ,na slavne ličnosti ne treba gledati kao uzor , jer je to previše nerealno , a mnogi i stvaraju imidž kakav misle da će proći u društvu.

Darko Lazić je jedan od onih pevača , koji kada je se prijavio na takmičenje Zvezda granda , svi su mu predviđali ogromnu karijeru. Sve bi to ispalo tako da se ovaj pevač nije probahatio , te se poslednjih godina više priča o njegovim skandalima nego o hitovima. Kao što smo već istakli nedavno je bio i priveden , jer je bahato vozio po Beogradskim ulicama , također u vidno alkoholisanom stanju , te je bio nadrogiran , ali on je te navode oštro demantovao. Kako saznajemo on je kao razlog njegovog pijanstva naveo raskid sa Barbarom Bobak sa kojom je bio veren .

Barbara i Darko su namjeravali da se uzmu kad tad, ali čini se da je taj raskid doveo do problema. Dok mnogi špekulišu šta je pravi razlog, jedan izvor tvrdi da Darko vjeruje da ona ima drugog. Kaže da je tugu liječio alkoholom tu noć kad je priveden. Ono što se može zaključiti po njegovo ponašanju , jeste da ga nije uopšte naučila pameti saobraćajna nesreća , iz koje je jedva živu glavu izvukao , te je sekunda falila da ga košta života. Navodilo je se da je se bahatio i u policijskoj stanici kada je priveden , ali on je to demantovao , te istakao da je bio sasvim normalan , te da je sarašivao sa nadležnim organima.