Najpoznatiji rijaliti program na našim prostorima , posljednjih šest godina , je svakako rijaliti Zadruga , a u šestoj sezoni glavni likovi rijalitija su Zvezdan Slavinić i njegova ljubavnica Anđela Đuričić , te nevjenčana supruga Ana Čurčić koji je produkcija na iznenađenje svih uvela u Bijelu kuću , prije dva mjeseca. Mnogi takmičari su itekako nervozni kako se rijaliti program bliži kraju, jer su svi svjesni da ako sada naprave grešku , mogli bi skupo da je plate. Takmičari su od početka septembra na imanju u Šimanovcima , te ako sada dobiju kaznu , samim tim dobijaju i diskfalifikaciju .

 

 

Naime , vjerni gledaoci bez daha prate dešavanja i dan i noć , jer stalno je pristan neki verbaln sukob ,pa čak i fizički nasrtalj i između bivših supružnika. Miljana Kulić je zog njih pala u zaborav , ali se skandal majstorica ponovo potrudila da dođe u prvi plan , pa je tako zaratila sa svojom majkom Marijo koja joj je rekla da će je se odreći zbog njene veze sa Lazarom Čolićem Čolom, jer zbog njega zanemaruje i svoga sina Željka.

 

 

Nakon što joj je Maria saopštila ove riječi , Miljana je svoju majku popljuvala , i rekla da je bolje bilo da je Marija umrla kada se razbolila od najteže bolesti . Kako je Miljana bila agresivna , Bijelu kuću je posjetio i Centar za socijalni rad , kako i prekontrolisali stanje u Zadruzi nakon skandaloznih scena koje je Miljana priredila. Na snimku gde Miljana razgovara sa Ivanom Marinkovićem , koji je inače otac njenog sina Željka , jasno se čuje kada Miljana govori o osjeti koju su imali.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here