Od pojave društvenih mreža , pojavila su se i nova zanimanja poput youtubera , influensera , vlogera , blogera . Nije nepoznata činjenica da i djeca poznatih ličnosti , postaju poznati i imaju na svojim društvenim mrežama desetine hiljada pratilaca.

 

 

Naime , kćerke poznate pjevačice Jelene Karleuše Nika i Atina su također jako aktivne na društvenim režama , posebno na Instagramu i Tik Toku , koji je svoju ekspanziju doživio za vrijeme pandemije korona virusa. Cijela porodica živi u luksuzno vili na Dedinju , i nedavno je vila preuređena kako bi odgovarala potrebama , a kako ona sada izgleda pnekad možemo da vidimo iz objava Karleuše , ali i njenih kćerki.

 

 

Duško i Jelena su ovu vilu kupili prije četiri godine, a kupili su je od Dragana Stojkovića Piksija , a platili su je čak dva i po miliona eura. Adaptacija prostora je trajala veoma dugo . Ono na čemu je Jelena svakako insistirala je svakako veliki garderober , jer je ona poznata i kao modna ikona i ima veliki broj odjevnih predmeta , a čini se da i njene kćerke po tom pitanju idu njenim stopama. Naime , njena mlađa kćerka Nika je na društvenoj mreži Tik Tok prva senzacija , i njene objave imaju na hiljade lajkova i njenim pratiociama posebno njenim vršnjacima u oči obavezno upada njen garderober , kao i njeno privatno kupatilo , a u centralnom dijelu sobe se nalazi veliki krevet , a tu je i ogromno ogledalo koje je postavljen pored televizora. Nika također ima i kozmetički sto koji je prepun šminke i parfema , a tu su svakako i police sa igračkama , jer ipak je ona još uvijek djevojčica.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here