Muzičko takmičenje Zvezde Granda je svakako najuspješniji projekat Grand produkcije , koji su prije dvije decenije osnovali pjevačica Lepa Brena i muzičar Saša Popović. Takmičenje se prikazuje 19.godina i kroz njega je prošlao veliki broj takmičara od kojih većina pala u zaborav i počeli su da se bave nekim drugim profesijama , dok je nekolicina uspjela da napravi karijeru na estradnoj sceni.

 

 

Ekipa koja je radila na takmičenju se također tokom vremena mijenjala , jedno vrijeme je voditeljica bila Silvija Nedeljković koja je prvo u emisiji predstavila kao takmičarka . Naime , Silvija se nakon nekog vremena potpuno povukla iz javnosti i nema namjeru da se vraća ni muzici , ni voditeljskom poslu. Naime , one je odlučila u popunosti da se posveti svojoj sjeci i suprugu.

 

 

Poznato je da se Silvija udala za nekadašnjeg fudbalera Crvene Zvezde Sašu Stamenkovića , a sa njim ima dvoje djece . Njih dvoe su se nakon vjenčanja preselili u Azerbejdžan , gdje je Saša dobio angažman . Silvija trenutno uživa u životu koji vodi i nimalo joj ne nedostaje estrada , a pošto se više ne pojavljuje u javnosti , kako danas izgleda možemo vidjeti samo na društvenim mrežama. Međutim , Silvija nije baš aktivna na društvenim mrežama , i tako pdijeli tek po neku fotografiju na kojima možemo primjetizti da je Silvija i dalje veoma lijepa žena , iako se malo ugojila i evidentno nabacila koji kilogram viška. Na licu joj se vidi da je sretna i da joj u duši vlada mir , što znači da je zadovoljna izborom koji je napravila ,i da nije pogriješila što se udala za svog supruga.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here